Viden, udvikling og samvær
5800 NyborgVælg område

Opdatering vedr. Corona

Corona retningslinjer

Opdateret den 14. januar 2021 kl. 9.00.

På grund af det stigende smittetryk, har regeringen præsenteret en række nye tiltag i kampen mod Corona.

Gældende for alle aktiviteter og kurser: 

Alle AOF's aktiviteter aflyses til og med søndag den 7. februar 2021, 

Alle berørte kursister vil få besked, i tilfælde af forlængede restriktioner.

Nedenstående forholdsregler vil være gældende, når vi genåbner efter 7. februar 2021. (Forbehold for ændringer).

Vi følger myndighedernes anbefalinger og tilrettelægger vores aktiviteter, så du kan føle dig tryg ved at indgå i sociale fællesskaber hos os.

kum.dk

Husk mundbind

Fra og med den 29. oktober skal du bære mundbind, når du deltager i en indendørs aktivitet hos AOF, dvs. når du går til og fra undervisningen og bevæger dig rundt. Når du sidder ned, er du velkommen til at tage mundbindet af.

Når du deltager i undervisning hos os, beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte:

Vi anbefaler også, at du venter med at møde op umiddelbart lige inden din undervisning begynder, for at begrænse antallet af personer på de enkelte undervisningssteder.

Hold afstand

  • Vask/sprit hænder

  • Host eller nys i dit ærme

  • Undgå håndtryk, kindkys og kram

  • Bliv hjemme, hvis du er syg

Af hensyn til din og vores underviseres sikkerhed har vi derudover indført en række ekstra retningslinjer for at sikre, at al undervisning foregår i trygge rammer:

 

Afstand

  • Vores lokaler lever op til anbefalingerne om kvadratmeter og/eller afstand, så der kan sikres den anbefalede afstand mellem deltagere

  • Ved foredrag og klasseundervisning i egne undervisningslokaler sikrer vi god plads mellem alle deltagere med en passende stoleopstilling

  • Vi har nedsat deltagerantallet på de hold, hvor det er nødvendigt for at leve op til anbefalingerne vedrørende afstand

Hygiejne

Det er vigtigt, at du vasker eller spritter hænder, når du træder ind og ud af undervisningslokalet – medbring selv håndsprit

Medbring så vidt muligt eget udstyr, f.eks. yogamåtte, og mød op omklædt til undervisningen.

Bevægelseshold

På vores bevægelseshold overholdes anbefalingerne vedrørende plads på 4 m2 per person. Vi opfordrer til, at du medbringer et håndklæde/lagen til at lægge over træningsmåtten eller medbringer din egen. Af praktiske årsager vil der ikke blive afsprittet remedier efter hvert hold, så vask eller sprit hænder inden og efter undervisningen. Derudover anbefaler vi, at du møder op omklædt til undervisningen. 

Instrumentalundervisning

På vores musik- og sanghold overholder vi anbefalingerne vedrørende afstand på henholdsvis 1 meter mellem deltagere helt generelt, og 2 meter ved sang og brug af blæseinstrumenter.  

Foredrag

Arrangementer med et siddende publikum er undtaget forsamlingskravet. Hvis deltagere sidder med ansigtet samme vej, og 1 meters afstand mellem publikum målt fra midten af sædet. Der må kun være 1 person pr. 2 m2 gulvareal. Grupper med særlig kontakt, fx fælles husstande eller tilsvarende, kan sidde ved sæder med mindre end 1 meters afstand imellem dem. Vi vil være opmærksomme på publikumsstrømme i foyer o. lign., så tætte forsamlinger undgås.

Vi følger situationen omkring Covid-19 og opdaterer retningslinjerne løbende hvis nødvendigt. Vi opfordrer til, at du selv følger med i myndighedernes anbefalinger på coronasmitte.dk

Tak for din hjælp. Pas på hinanden.

Venlige hilsner

AOF Center Odense