Viden, udvikling og samvær
5800 NyborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Agna Johannesen
Ledige pladser

Antiinflammatorisik mad

Ved spørgsmål ring til 21 13 01 02

Antiinflammatorisk mad er rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler. Det er en investering i dit helbred. Det er mad, der nærer kroppen på alle måder og ovenikøbet er meget indbydende med sine flotte farver. Vi laver mættende hverdagsmad og søde lækkerier, hvor udgangspunktet er, at smagen er i top og antiinflammatoriske råvarer, f.eks. grøntsager, frugt, krydderier, krydderurter, fisk, nødder, olivenolie og andre gode fedtstoffer. Bliv klædt på til at lave mad, hvor du ved ingredienserne booster dit immunforsvar og vitalitet. Du vil blive sund og glad både indeni og udenpå.
Få mere energi, bedre søvn, mindre stress, flottere hud, super fordøjelse, stabilt blodsukker samt styr på allergi, blodtryk, kolesterol, diabetes og gigt. Ingen gluten eller laktose.
Alle råvarer er økologiske og du kan få individuel rådgivning.
Medbring: En god kniv til grøntsager, et viskestykke og en karklud. Evt. et forklæde.

Underviser: Agna Johannesen, kandidat i folkesundhed

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 14-03-2020, kl. 12:50

Ugedag Lørdag
Holdnr24156
Adresse Marievangskolen
Holmstrupvej 7
4200 Slagelse
LokaleKøkken
Holdtimer7
Antal mødegange1
AfdelingAOF Sydvest Sjælland

Kursusdage

14-03-2020 Lørdag 12:50  -  16:50

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.