Viden, udvikling og samvær
5800 NyborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Vibeke Leighton
Få ledige pladser

Strikkecamp. Strikkecampblusen 1

Ved spørgsmål ring til 21 13 01 02

En - indtil strikkecampen- næsten hemmelig sommer bluse!
Blusen er designet ud fra filosofien bag mine opskrifter: Top down, uden montering, indbygget dækning af mormorarme, rullepølsen foran og den flade numse bagpå.
I kan bruge garn fra lager eller noget I godt kan lide. Jeg har online support på alle mine opskrifter, så I uanset strikkefasthed kan få hjælp til at opnå den bredde I ønsker på jeres bluse.
I designprocessen arbejder vi arbejder med rundt bærestykke, forhøjet nakke, indbygget ærme, icord aflukning, i-cord på allerede aflukket kant og hvordan man kan lave en indbygget icord undervejs i processen. Blusen strikkes i flerfarvestrik med dominans
Brug flere farver lækkert sommergarn - fx tynd merceriseret bomuld på pind 3, i fx sort, grå, hvid + en pangfarve, så måske det bliver en …. Nej, ikke Aka, men lover flerfarvet strik, med rundt bærestykke og helt sikkert top Down.
Der kan evt. købes garn på strikkecampen
www.leighton.dk

Underviser: Vibeke Leighton, tlf. 20818267

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 20-06-2020, kl. 13:00

Ugedag Lørdag
Holdnr25507
Adresse Storebælt Camping Center
Storebæltsvej 85
4220 Korsør
LokaleLokale 1
Holdtimer4
Antal mødegange1
AfdelingAOF Sydvest Sjælland

Kursusdage

20-06-2020 Lørdag 13:00  -  16:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.