Viden, udvikling og samvær
5800 NyborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Trine P
Ledige pladser

Strikkecamp Lær at tage billeder til sociale medie

Ved spørgsmål ring til 21 13 01 02

Du vil lære, hvordan du tager smukke og inspirerende billeder af sit strik til de sociale medier. Du vil også lære hvordan du kan forme og gro din profil organisk - altså uden hjælp fra købte følgere mv.
Kurset vil variere med både teori og praksis og d vil komme hjem med en god ballast til at gro din Instagram profil og optimere dine billeder.
Vi vil gennemgå følgende: Branding og profil, målgruppe og målsætning, det gode billede, hvordan tager d det gode billede på din tlf., redigering på telefon, forskel på kamera og telefon, leg med flatlays.
Medbring din telefon og evt. kamera. Derudover skal du have downloaded et program / app på din telefon til billedredigering inden workshoppen. Her kan jeg anbefale Lightroom eller evt. afterlight.
www.knitbytrinep.com


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 20-06-2020, kl. 09:00

Ugedag Lørdag
Holdnr25504
Adresse Storebælt Camping Center
Storebæltsvej 85
4220 Korsør
LokalePavillon 1
Holdtimer4
Antal mødegange1
AfdelingAOF Sydvest Sjælland

Kursusdage

20-06-2020 Lørdag 09:00  -  12:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.