Viden, udvikling og samvær
5800 NyborgVælg område
Vis underviser
Gitte Elbæk
Ledige pladser

Kunsten at male på sten

Ved spørgsmål ring til 69 16 06 00

På trappestenen hos en kollega så jeg første gang en rullesten, der var malet med tusch. Hun havde skrevet navnene på husets beboere og udfyldt resten af stenen med stilistiske huse. Jeg var meget fascineret af det færdige resultat, og straks måtte jeg hjem og afprøve teknikken. Det er hele startede i 2009, og jeg har i mellemtiden malet mange sten. Enten skriver jeg på dem eller maler nogle enkle motiver. Stenenes facon er også med til at bestemme, hvad jeg vil kreere. Fugle, fisk, sjove eller alvorlige sentenser eller en blanding af billeder og tekst. Det kan også være navneskilte, vigtige ord, der har bestemt betydning for en person, man gerne vil give noget unikt, eller måske skal familiens bedste pandekageopskrift foreviges, så fremgangsmåden er lige ved hånden.

Når arbejdet er færdigt, og stenen har fået det kunstneriske udtryk, som jeg synes, gør den fuldendt, bliver stenen lakeret, så den er vejrbestandig og kan således pynte både ude som inde.

Materialeudgifter: kr. 150,- pr. person. (3 tuscher og sten) - som betales til underviser.
Underviser medbringer alt.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-04-2020, kl. 11:00

Ugedag Søndag
Holdnr94359
Adresse AOF Hunderupvej
Hunderupvej 103
5230 Odense M
LokaleA12 Køkken/kant.
Holdtimer3,25
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Odense

Kursusdage

19-04-2020 Søndag 11:00  -  14:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.