Viden, udvikling og samvær
5800 NyborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Camilla Funch
Ledige pladser

Har du brug for mere ro i din hverdag

Ved spørgsmål ring til 21 13 01 02

Camilla Funch præsenterer konceptet Bo med Ro, som tager udgangspunkt i hvordan du kan indrette dit hjem med mere harmoni og balance. Dette er vigtigt for vores sindstilstand og kan give os en lettere, roligere og mere afslappet hverdag.
Som indretningsarkitekt i sit firma Design By Funch, har Camilla en masse erfaring indenfor indretningsfeltet. Hun har arbejdet med indretning til personer med psykiske lidelser og har kombineret denne erfaring med meditation, yoga, mindfulness og Feng Shui for at komme tættere på ro i sindet.
Vi påvirkes enormt meget af vores omgivelser og derfor har Camilla valgt, at skabe et foredrag som tager udgangspunkt i Feng Shui verden og kombineres med nutidens moderne indretning. Du får tips og forslag til hvordan du ved hjælp af den rigtige indretning, farver, materialer og former kan skabe ro omkring dig. Der vil også indgå indretningstips specielt til dig som lever med stress, depression, angst, autisme og ADHD, som er lidelser der i særdeleshed har godt af de rolige omgivelser.
Camilla hjælper til hverdag med indretning indenfor alle områder i både det private hjem og hos virksomheder. Se mere på www.designbyfunch.dk eller følg Design By Funchs facebook side.

Foredragsholder: Camilla Funch, indretningsarkitekt

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-03-2020, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr25056
Adresse Slagelse Bibliotek
Stenstuegade 3
4200 Slagelse
LokaleStore Sal
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Sydvest Sjælland

Kursusdage

30-03-2020 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.