Viden, udvikling og samvær
5800 NyborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Julie Larsen
Ledige pladser

Plastik i havet - hvad kan vi gøre?

Ved spørgsmål ring til 21 13 01 02

De fleste har nok hørt om de store plastikøer, der ligger og flyder rundt midt ude på de store oceaner, men er det nu også korrekt ligefrem at snakke om hele øer af plastik?
Vi lever i en verden, hvor plastik er blevet en helt naturlig del af vores hverdag. Vi elsker plastk - faktisk elsker vi det så meget, at vores forbrug er eksploderet siden vi begyndte at producere det. I 2014 nåede den globale produktion op på 311 mio. Ton. Der er desværre også meget plastik, der ender i naturen og ikke mindst i havet. Det anslås til, at vi globalt udleder ca. 8 mio. tons plastik til havet hvert år.
I dette foredrag kigger vi nærmere på hele plastikproblematikken, både hvad plastik egentlig er for et materiale, hvad status er på plastik i havet, hvilke konsekvenser det kan have for mennesker og miljø, når det ender i havet, men også på hvilke løsninger der dukker op rundt omkring i verden og ikke mindst hvordan du som forbruger selv kan være med til at gøre en forskel for at reducere plastikforureningen.

Foredragsholder: Julie Larsen, havbiolog

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 18-03-2020, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr25058
Adresse Slagelse Bibliotek
Stenstuegade 3
4200 Slagelse
LokaleLokale 2
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Sydvest Sjælland

Kursusdage

18-03-2020 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.