Viden, udvikling og samvær
5800 NyborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Preben Devantier
Ledige pladser

"MIT LIV MED MUSIKKEN"

Ved spørgsmål ring til 62 21 73 73

Preben Devantier må siges at være et omvandrende unikt stykke rockhistorie. Debuterede i 1958 med det første danske og dengang førende rockorkester Melvis Rockband og kom på den måde med i inderkredsen af den spirende danske rockscene. Dermed lå vejen åben for en spændende og imponerende karriere som trommeslager. Op gennem tresserne spillede han med de største danske grupper såsom Defenders, The Cliffters og Melvis & His Gentlemen. Det helt store gennembrud kom midt i årtiet sammen med Peter Belli & Rivalerne, hvor han oplevede berømmelse og succes med skrigende teenagers, luksusbiler og hvad dertil hører. I slutningen af tresserne var han en del af den legendariske gruppe Steppeulvene.
I de sene 50'ere og op gennem 60'erne skulle der en hel del rebelskhed og mod til for at slide sig løs af de gældende normer. Som barn af en generation, der var vant til tørre tæsk, kæft, trit og retning, var det ikke altid lige let at få lov til at dyrke den løsslupne rockmusik. Preben fortæller både om de vilkår, man som ung havde på den tid, samt om de mange personlige oplevelser han havde sammen med rockstjernerne. På overfladen kørte det hele derudaf med succes og glamour, men backstage var der spændinger i relationerne og en masse eksperimenter med sex og stoffer. Preben er stadig aktiv musiker og er aktuel med gruppen Stepp 2.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-02-2020, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr192904
Adresse Fredens Kirke
Glarmestervej 8
5700 Svendborg
LokaleKirken / Sognehus
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Fyn

Kursusdage

19-02-2020 Onsdag 19:00  -  21:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.