Viden, udvikling og samvær
5800 NyborgVælg område
Vis underviser
Martin Christian Celosse Andersen
Ledige pladser

Farvel til rockerlivet og goddag til ensomhed

Ved spørgsmål ring til 69 16 06 00

Hør hvordan Martin Christian Celosse-Andersen har vendt sit liv fra et miljø med narko, vold og kriminalitet - til et liv hvor han inspirerer, hjælper og motiverer andre. Martin vil fortælle, hvordan han bruger sin historie til noget positivt. I stedet for, at lade den ligge som et negativt og mørkt minde. Foredraget er en på en gang skræmmende men også livsbekræftende og sand fortælling om, hvordan kriminalitet og psykiatriske diagnoser skiftes ud med succes og social entreprenørskab

Foredraget handler om, at en svær start på livet, ikke nødvendigvis betyder, at man får et svært liv, og at der altid er en vej ud af mørket - uanset hvor håbløst det virker.
Martins vej ind og ud af kriminalitet var lang. Det begyndte allerede i Næstved, hvor Martin som 13-årig hentede morgenbrød til de hårde drenge, der havde holdt fest aftenen inden, og som tak modtog 200 kr. og en invitation til det kriminelle miljø og siden tog den kriminelle løbebane fart og straffeattesten blev stadig mere plettet.

I dette personlige foredrag trækker Martin hudløst ærligt en råd trød igennem hans opvækst som bl.a. rummede at han så sin fars selvmord, sin mor blive voldtaget, at blive udsat for fysisk tortur af sin stedfar, hjemløshed, anbringelse på en institution , diagnosticeringen af paranoid skizofreni som 14 årig, hans liv efterfølgende i rocker miljøet og psykiatrien.

- Det værste ved at forlade miljøet? Ensomheden. Ensomheden var tæt på at presse mig tilbage. Behovet for at være en del af fællesskabet er stort, siger han og griber fat i sin telefon.
- Dengang fik jeg 100 opkald om dagen. I dag ringer den slet ikke. Jeg har længe været i en hård proces, hvor jeg skal redefinere mig selv. Jeg er ude af miljøet, ude af kriminalitet og arbejder kontinuerligt på at blive den bedste version af mig selv - en version, hvor mine døtre kan tale om deres far med stolthed i stemmen, siger Martin Andersen.
Tatoveringerne kravler tæt hen over armene, brystet og langt op af halsen på den 100 kg tunge forhenværende rocker. Rocker-stregerne skal ikke fjernes. Martin Andersen vil ikke løbe fra, hvem han var. Han vil forliges med sin fortid, for at kunne skabe en fremtid.
- Jeg vil altid være en paria. Kapitlet om min tid i rockermiljøet, vil altid være en integreret del af min historie. Det har jeg erkendt, siger han.

Martin forklarer i sit foredrag, hvilke strategier han udviklede for at skabe en varig forandring, samt hvad der sku til for at han kunne arbejde sig ud af de mange svære fastlåste positioner, bryde det negative sociale arv, skabe sig en anerkendt succesfuld tilværelse som rollemodel, social entreprenør og foredragsholder, fri af fortidens bånd og spøgelser.
Martin holder i dag foredrag om sin mønsterbryderhistorie, resocialisering, samt exitstrategier, forandringsprocesser og ledelse for både individer og virksomheder.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 02-10-2019, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr93935
Adresse Kulturmaskinen
Farvergården 7
5000 Odense C
LokaleFrølageret
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Odense

Kursusdage

02-10-2019 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.