Viden, udvikling og samvær
5800 NyborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Merete Pryds Helle
Ledige pladser

FORFATTERSKAB "FOLKETS SKØNHED" OG "VI KUNNE ALT"

Ved spørgsmål ring til 62 21 73 73

Merete Pryds Helle vil i dette gribende, personlige og tankevækkende foredrag fortælle om baggrunden for hendes to romaner, der tager afsæt i hendes og familiens eget liv.
"Folkets skønhed" (2016) beskriver livet i en fattig landsby på Langeland i 30érne og under 2. verdenskrig, hvor vold og misbrug er dagligdag, og børneflokken vokser. Det er en dannelsesroman om den lille fattige Marie, som drager til København for kærligheden, men som aldrig river sig fri fra sit ophav og sin familie.
I romanen "Vi kunne alt" (2018) tegnes der et tidsbillede af den sorgmuntre optimisme, der prægede de tidlige 70'ere og minder os om, at selvom man har fået råd til både parcelhus og familiebil, er det ikke sikkert, man kan alt. Som en selvstændig forlængelse af "Folkets skønhed" møder vi nogle af de samme personer, vi kender fra tidligere.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 09-10-2019, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr192901
Adresse Fredens Kirke
Glarmestervej 8
5700 Svendborg
LokaleKirken / Sognehus
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Fyn

Kursusdage

09-10-2019 Onsdag 19:00  -  21:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.