Viden, udvikling og samvær
5800 NyborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Christian Fuhlendorff
Ledige pladser

Hvem gider tage den vej de andre tager ?

Ved spørgsmål ring til 62 21 73 73

Standup-komiker, tv-vært, radiovært, skuespiller og manuskriptforfatter - Kom med ind i Christian Fuhlendorffs humoristiske univers.
Du har højest sandsynligt set ham på TV 2 Zulu, hørt ham i radion på P3 eller grint med ham til hans one-man shows. Christian Fuhlendorff giver dig muligheden for nogle lige så medrivende og underholdende foredrag, hvor han også fanger sit publikum med en lille portion alvor. Hvordan skal livet leves, når du stikker ud fra mængden? Svaret er klart: Gå din vej, og krydr det med et glimt i øjet!

Christian Fuhlendorff er en af sin generations absolut største og mest begavede komikere, der med intelligens og ét af de største funny bones, branchen har set, har lagt publikum for sine fødder. Han har turnéret med 4 one-man shows, spillet utallige tv-roller – både som talkshow-vært og som skuespiller i sitcom-serien opkaldt efter ham selv “Christian”. Desuden kan han opleves i den personlige og for genren grænsebrydende podcast “Hva Så?!”.

I 2015 fik han prisen som “Årets Komiker”, og han er en komiker, der i sjælden grad samler generationer og fra hvis shows og foredrag, man ALTID går klogere videre ud i verden.

For jo, Christian er en vanvittig sjov mand, men i sine foredrag har han flere af sin persons sider med. Med både humor og seriøsitet vil han vende nogle af de svære problemstillinger med sit publikum. Du har måske før undret dig over, hvorfor vi mennesker er her på jorden? Det har Christian også, men han omformulerer spørgsmålet en smule: Hvordan er vi her? Her fortæller han blandt andet om, hvordan hans liv som ordblind udfolder sig – for det har ikke altid været nemt at acceptere, at han ikke er helt som alle andre.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 17-09-2019, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr192936
Adresse AOF Svendborg
Vestergade 23
5700 Svendborg
LokaleLok.6 / Salen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Fyn

Kursusdage

17-09-2019 Tirsdag 19:00  -  20:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.