Viden, udvikling og samvær
5800 NyborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Claus Hagen Petersen
Ledige pladser

"KONGEHUSETS MODERNE HISTORIE"

Ved spørgsmål ring til 62 21 73 73

Claus Hagen Petersen, der er uddannet cand. mag i historie, kommenterede i 15 år begivenheder i kongehuset på TV 2 og i DR, og han tager sit udgangspunkt i det herrens år 1863, som var et dramatisk år i Danmarks historie. Landet stod foran en krig mod Preussen og med Frederik VII's død samme år uddøde oldenburgerne - det gamle danske kongehus.
Vi starter her med Christian IX, der som den første Glücksborger satte sig til rette på den danske trone, og der vil blive givet et signalement af senere danske regenter og deres dronninger, og han vil også sætte kongehusets funktion i det danske samfund ind i et historisk perspektiv. Foredraget krydres med anekdoter og særprægede oplevelse fra hans mange års arbejde som kommentator ved TV-transmissionerne.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 15-01-2020, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr192903
Adresse Fredens Kirke
Glarmestervej 8
5700 Svendborg
LokaleKirken / Sognehus
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Fyn

Kursusdage

15-01-2020 Onsdag 19:00  -  21:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.