Viden, udvikling og samvær
5800 NyborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Trine Andreassen
Ledige pladser

Bliv en værdifuld og autentisk forælder

Ved spørgsmål ring til 21 13 01 02

Flere og flere forældre oplever, at det er svært at være forælder i dag og det er det ikke bare, fordi tiden har ændret sig, men mere fordi vi har fået internettet.
Vi har nu mulighed for at få så meget information og så meget viden fra så mange forskellige "opdragelsesretninger" og eksperter - samtidig ser vi på de sociale medier, hvordan andre opdrager deres børn, og hvor fantastisk det går. For vi lægger jo kun de gode historier op på Facebook, ikke?!
Men det gør, at vi begynder, at svaje i vinden ligesom træet.
Så i stedet for at opdrage ud fra vores egne værdier, så begynder vi at opdrage ud fra de nyest trends, hvad den sidste ekspert udtaler sig om, eller hvad veninderne gør.
Dette foredrag er ikke et foredrag, hvor du får at vide, hvad endnu en ekspert mener, men er derimod et oplæg designet med henblik på, at du kan finde dine egne kerneværdier, så du kan opdrage dit barn værdifuldt og autentisk.
Gennem dette foredrag får du redskaberne til at finde ind til dine kerneværdier som forælder.
Du får råd om, hvordan du og din partner finder et fælles værdisæt, og så får du redskaber til, hvordan du kan kommunikere dine værdier ud til andre mennesker, så du kan opdrage med selvsikkerhed, overskud og glæde.
Der vil blive sat tid af til spørgsmål og debat.

Foredragsholder: Trine Andreasen, forældrerådgiver, forfatter

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 09-10-2019, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr24058
Adresse Slagelse Bibliotek
Stenstuegade 3
4200 Slagelse
LokaleStore Sal
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Sydvest Sjælland

Kursusdage

09-10-2019 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.