Viden, udvikling og samvær
5800 NyborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Jette Knudsen
Ledige pladser

Min vej til livet

Ved spørgsmål ring til 21 13 01 02

Jeg skrev bogen "Min vej til livet" for et par å siden. Med den afrundede jeg en mørk, intens og til tider umenneskelig fortid. Jeg afrundede også den overbevisning, jeg havde om, at jeg skulle overleve - for jeg valgte at leve.
Jeg tog beslutning en, at jeg er mit eget ansvar. Jeg er den, der vælger mit liv.
Jeg voksede op uden at blive mødt som mig - som den jeg var. Mit kærlige og nærværende væsen blev brugt - og misbrugt i sådan en grad at jeg valgte at forlade min fysiske krop. Livet, smerten var for voldsom til at jeg kunne være her. Jeg kunne leve uden min krop i 35 år - dvs jeg mærkede og følte intet - min krop var et fysisk panser mod alt og alle - også mig selv. Mit liv var en ren flugt, arbejde, merarbejde, overspisning, kompensere ved at gøre alt for alle andre - og altid fornægte mig selv og mit behov.
Da min krop gav op tog jeg hele rejsen ned - og endnu længere ned. Stress, angst, smerter, sygemelding, fyrring, tabt af systemet, ptsd og meget mere. Kort sagt - jeg kom derud hvor jeg ikke vidste hvad mine børn hed i flere måneder.
Midt i at min krop havde givet op, min hjerne var stået af var der en sætning, der blev ved at runge: Hvad skal jeg bruge det her til?
Svaret kom langsomt men sikkert - Jeg skulle bruge det til at vælge livet - glæden, legen, letheden. Jeg skulle bruge det til at vælge mig.
I dag er jeg et godt sted - jeg er på vej, hver dag er ny - hver dag er mit valg.
Jeg deler min historie med dig - som en invitation til at du møder dig selv - og bevidstheden om at vi alle har et valg.

Foredragsholder: Jette Knudsen

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-10-2019, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr24063
Adresse Slagelse Bibliotek
Stenstuegade 3
4200 Slagelse
LokaleLokale 2
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Sydvest Sjælland

Kursusdage

03-10-2019 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.