Viden, udvikling og samvær
5800 NyborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Mike Tramp
Ledige pladser

Mike Tramp: Artist talk og koncert

Ved spørgsmål ring til 69 16 06 00

Hør historien når Finn P. Madsen fra Gaffa og Mike Tramp mødes i en yderst levende samtale omkring hans lange karriere i udlandet og som soloartist.

Hvis Mike Tramp var en træstamme, og han blev savet midt over, ville du kunne se mere end 40-års rockhistorie i hans ringe. Du ville også kunne se historien om dengang, hvor han blev forsanger i et af Danmarks første boybands Mabel, for senere at arbejde sig frem til at blive superstjerne i det melodiske
heavymetalband White Lion med over fire millioner solgte eksemplarer af albummet Pride.

Historien fortæller ligeledes om inspirationen fra Seattle med bandet Freak Of Nature, der spillede kompromiløst hård og udfarende rock.

Det er som soloartist, at Mike Tramp har vist sit sande jeg som en kompetent og melodisk melodimager. Han trækker på en ægte form for melankoli hentet fra livets rutchebane af op- og nedture. Den Tramp'ske form for vemod. Et musikalske pejlemærke der kun er blevet stærkere fra album til album, og kulminerer på hans nye fremragende og 10. udspil Maybe Tomorrow. Selv siger Mike Tramp om albummet, "Jeg er mine heltes fakkelbærer, og et afkom af mine inspirationer. Jeg har ikke kun bevæget mig væk fra fortiden, men er vokset og har sat et standpunkt."

Foredraget er i samarbejde med Musikbiblioteket.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 20-11-2019, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr93930
Adresse Odense Musikbibliotek
Østre Stationsvej 33
5000 Odense C
Lokalemusik biblioteket
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Odense

Kursusdage

20-11-2019 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser