Viden, udvikling og samvær
5800 NyborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Anders Wejrup
Ledige pladser

Foredrag med Anders Wejrup, Nordisk Fjer

Ved spørgsmål ring til 69 16 06 00

Nordisk Fjer Koncernens spektakulære sammenbrud i 1990.

Hvad var det der skete, hvordan kunne det lade sig gøre i mere end 20 år at bestyrelesformanden Johs. Petersen kunne holde koncernens katastrofale økonomiske stilling stilling skjult over for alt og alle, såvel internt som eksternt. Hvad var det han kunne. Hvem hjalp ham. Hvorfor gjorde de det.

Få et unikt indblik bag facaden i vel nok Danmarkshistoriens største og mest spektakulære erhvervsskandale, som via bl.a. Lex Nordisk Fjer, har haft meget stor betydning for dansk erhvervslovgivning. Vi tager på en tur rundt i Nordisk Fjer Universet og hilser på Solkongen og demagogen Johs. Petersen, Klubkassen, Efterretningschefen, Rigsforstanderen, Rivieramanden, Mørkets Fyrste, Tryllekunstneren, Cowboy John, Panama Kongen, Fakturakongen, New Jersey Mafiaen, Stråmanden m.m.fl..

Vi kommer helt tæt på storsvindleren Johannes Petersen og hører om hans fantastiske ekvilibristiske finansielle og regnskabsmæssige stunts. Stunts du ikke troede var mulige.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 18-11-2019, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr93926
Adresse Kulturmaskinen
Farvergården 7
5000 Odense C
LokaleFrølageret
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Odense

Kursusdage

18-11-2019 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.