Viden, udvikling og samvær
5800 NyborgVælg område
Vis underviser
Anne Viese
Ledige pladser

Sove Klangkoncert

Ved spørgsmål ring til 69 16 06 00

Medbring dit sovegrej og nyd tonernes beroligende klange gennem hele natten.
Anne Viese og Claus Linnemann vil lade syngeskåle, klangskåle, klokker, havtromme og gongernes meditative samklange bringe dig helt ned i gear. Dine Hjernebølger bevæger sig ned på theta eller delta niveau, hvor du slipper mentale affaldsstoffer.

Har dit alarmberedskab længe været på overarbejde så du oplever stress eller kroniske smerter vil sove klangkoncerten hjælpe dit nervesystem med at falde til ro.

Klangterapeut Anne Viese guider dig igennem klangmeditationer, der stilner tankerne så du mentalt kommer ned i kroppen og "lander hjemme i dig selv". Her bliver du i stand til at opleve klangenes afspændende virkninger på muskler og led. Kropsterapeut Claus Linnemann vil vise dig, hvordan du med kroppen kan få mulighed for at slappe yderligere af.

Om morgenen stilner klangenes frekvenser af, her vågner du og får et par råd med på vejen, hvad angår klangenes virkninger på krop og sjæl.

Medbring dyne, pude, lagen og madras. Der er bløde yogamåtter og tæpper på stedet, du kan låne.Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-05-2020, kl. 21:00

Ugedag Fredag
Holdnr94906
Adresse AOF Hunderupvej
Hunderupvej 103
5230 Odense M
LokaleKld. sal v/vuggestue
Holdtimer10
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Odense

Kursusdage

01-05-2020 Fredag 21:00  -  07:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser