Viden, udvikling og samvær
5800 NyborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Nyborg Rejser
Ledige pladser

Fur, den skønneste ø og Fur Bryghus

Ved spørgsmål ring til 65 31 72 77

En oplevelsesrig dag på Fur. Fur - Limfjordens skønneste ø - et roligt og uspoleret samfund med en spændende og særpræget natur. Vi besøger Fur Bryghus, der har til huse i den gamle molerfabrik, der ligger på den nordvestlige spids af Fur. Bryghuset er indrette i en smuk, rød træbygning
fra 1926 nænsomt restaureret med pietetsfølelse for de gamle håndværkstraditioner. Der inviteres indenfor til en dejlig 2-retters menu og efterfølgende rundvisning, hvor vi hører om ølproduktionen og husets historie. Hertil hører selvfølgelig også prøvesmagning.
Herefter tager vi med museumsinspektøren rundt på øen og får en cocktail, der er blandet af faglig viden og en stor portion jysk lune og undrfundighed.
Der bydes på rundstykke og kaffe ved bussen på udturen samt sandwich og en øl eller vand ved bussen, inden vi efter en god dag begynder hjemturen mod Fyn
Nyborg Rejser er teknisk arrangør på denne rejse.

Sidste tilmeldingsfrist er 1/4-2018.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 16-05-2018, kl. 06:40

Ugedag Onsdag
Holdnr16115
Adresse Busholdeplads
Toldbodgade
5800 Nyborg
LokaleHoldeplads
Holdtimer14,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Østfyn

Kursusdage

16-05-2018 Onsdag 06:40  -  21:15

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.