Viden, udvikling og samvær
5800 NyborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Merete Hansen
Venteliste

BH/undertøjssyning

Ved spørgsmål ring til 65 31 72 77

At sy undertøj kræver teknik og nøjagtighed, klipning og syning skal være meget præcis til at få det ønskede resultat. Vi vil fokusere på nogle grundlæggende teknikker og det rigtig pasform til dig. Vi begynder kurset med en gennemgang af forskellige materialer, så man har et godt grundlag for at vælge det helt rigtige til sin bh. Derefter kigger vi på opsyede modeller, for at få en fornemmelse af, hvad man kunne tænke sig at sy. Når man har valgt model og materialer, starter det egentlige arbejde.
Man begynder med at tegne sit mønster op, klippe modellen ud i de valgte materialer, og så går man i gang med at sy. Det er en forudsætning for et godt resultat, at man er fortrolig med sin symaskine, og at den er i brugbar stand.
Undervejs bliver der undervist i relevante teknikker som fx påsyning af elastik, tubebånd osv., alt efter hvad der er brug for.

Der er en del ting, som det er en god ide at medbringe, så her er en huskeliste:
Blyanter, mønsterpapir, tegnetrekant eller lineal, knappenåle, papirsaks, skarp stofsaks, lille skarp og spids saks, opsprætter, symaskinenåle - tynde til strækstof
Sytråd i forskellige farver, alt efter hvilke farver man kunne tænke sig at sy i
Ud over det medbringer jeg materialer af forskellig slags til videresalg. Dette omfatter også bøjler, som kan være lidt af en jungle at købe uden at kunne prøve.
Medbring din egen symaskine og saks.
Max. 8 pers.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 18-11-2017, kl. 10:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr15180
Adresse Danehofskolen
Ringvej 1
5800 Nyborg
LokaleKlasselokale
Holdtimer13
Antal mødegange2
AfdelingAOF Østfyn

Kursusdage

18-11-2017 Lørdag 10:00  -  16:00
19-11-2017 Søndag 10:00  -  16:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.