Viden, udvikling og samvær
5800 NyborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Morten Ebert Larsen
Ledige pladser

Foredrag om Bruce Springsteen

Ved spørgsmål ring til 65 31 72 77

"En aften på E Street"

Bruce Springsteen albumdebuterede i 1973 og har siden skabt flere af de største udgivelser i rockhistorien. Han har med sange om menneskeskæbner, kærlighed, politik, social retfærdighed og livet som amerikaner tændt lys og skabt håb og drømme for fans over hele kloden. Der ligger en identifikation i sangene, han synger om - og for os.

Aftenens foredrag kredser om Springsteens samarbejde med hans ikoniske E Street Band, der trods to dødsfald er mere vitale end nogensinde. Der kommer historier fra den spæde start i begyndelsen af 1970'erne, gennembruddet med "Born To Run" (1975) og tiden omkring monster-successen "Born In The USA" (1984), som gjorde Springsteen til en af verdens største rockstjerner.

Vi kommer også omkring gendannelsen af The E Street Band i 1999, hvor "Bossen" samlede holdet og tog på turné for første gang i mere end 10 år. Der vil være historier om flere af Springsteens hyppige besøg i Danmark, senest to koncerter i år i henholdsvis København og Horsens. Desuden bliver der spillet sange fra bagkataloget.

Foredragsholder er Springsteen-entusiast, Morten Ebert Larsen, som indtil videre har oplevet aftenens hovedperson i levende live 16 gange. Han har rejst Europa tyndt for at mærke og være en del af den specielle stemning, der altid er til Springsteens koncerter. Derfor bliver foredraget krydret med anekdoter fra livet som fan af "The Boss".

Inkl. kaffe og kage

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-11-2017, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr15100
Adresse AOF Østfyn - Aktivitetshuset
Sprotoften 1, - 1
5800 Nyborg
LokaleLokale 2
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Østfyn

Kursusdage

30-11-2017 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.